Adresa noastră WEB este: https://denthouse.ro

Numele societății: S.C. CRINIDENT S.R.L.
Adresă: Strada Vulturi, Bloc A9, Ap. 1, Craiova
Cod fiscal: 15768423
Cod unic de înregistrare: J16/1432/2003
Capital social: 200 lei

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui website și/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și conditii de utilizare nu accesați acest website.

DESCRIEREA SERVICIILOR

S.C. CRINIDENT S.R.L. pune la dispoziție informațiile din acest website în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site, toate informațiile să fie exacte.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

S.C. CRINIDENT S.R.L. nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informatiilor prezentate în acest website. S.C. CRINIDENT S.R.L. nu garantează în niciun fel acuratețea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest website. S.C. CRINIDENT S.R.L. nu garantează rezultatele ce s-ar putea obține din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui website și nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe website.

S.C. CRINIDENT S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul niciunuia dintre materialele prezentate pe acest website. Acestea sunt prezentate în scop informativ și sunt considerate ca fiind utile. S.C. CRINIDENT S.R.L. nu poate fi trasă la răspundere pentru materialele prezente pe website, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest website, o face pe propria răspundere. Materialele și informatiile conținute în acest website, sunt furnizate în scop de informare generală nefiind însoțite de niciun fel de garanții, explicite sau implicite.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

S.C. CRINIDENT S.R.L. nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile website-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

S.C. CRINIDENT S.R.L. își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile și politiciile în orice moment. fără a anunța în prealabil. Prin urmare sunteți rugat sa revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.