echipa laborator tehnica dentara - Dent House
COVID-19
Respectăm toate normele de siguranță pentru înlăturarea riscurilor de infectare.

Tehnică dentară à la Dent House

Laboratorul Dent House are peste 20 de ani de experiență în realizarea lucrărilor protetice de calitate superioară. Format dintr-o echipă de 4 tehnicieni talentați, laboratorul nostru colaborează cu peste 50 de cabinete din diferite colțuri ale țării.

Iubim tehnologia astfel, realizăm multiple faze tehnice la CAD/CAM pentru a obține lucrări cu o adaptare impecabilă. Partea estetică o realizăm întotdeauna manual, noi considerăm că tehnica dentară este o artă, iar aspectul natural al lucrărilor noastre este dat de talentul tehnicienilor dentari.

Oferim asistență medicilor cu care colaborăm și urmărim atent cazul până după cimentarea lucrărilor protetice. Dorința noastră este să oferim pacienților un zâmbet natural, estetic care să se integreze în ansamblul de trăsături faciale.

"Hollywood Smile?" Este mai mult decât un zâmbet alb ca și gresia și drept ca și gardul. Un "Hollywood Smile" adevărat este estetică dusă la nivelul de artă, înseamnă forme, contururi care să se armonizeze cu faciesul pacientului. Culoarea, textura să redea perfect aspectul unui dinte natural. Cea mai bună soluție pentru tine o vom găsi împreună cu echipa de medici proteticieni pentru ați oferi zâmbetul pe care ți-l dorești.

Laboratorul nostru se află în Cluj-Napoca, colaborăm cu medici locali dar și cu medici aflați la depărtare. Cu ajutorul tehnologiei, putem să primim amprenta digitală de la sute de km și să trimitem lucrarea finală prin curier. Suntem dedicați esteticii și calității superioare și ne dorim să colaborăm cu medici ce își doresc să facă o schimbare.

Vrei să colaborezi cu noi?

Scrie-ne un mesaj, sau contactează-ne direct.

Întrebări & răspunsuri

Fațetele dentare sunt lucrări protetice ce îmbunătățesc estetica zâmbetului. Acestea sunt indicate la pacienții cu modificări de culoare, de formă sau de suprafață ale dinților pentru refacerea esteticii dentare.
Desigur, avem un sistem de plăți în rate prin Star BT. De asemenea, la tratamentele de lungă durată, plățile se realizează eșalonat. Plata se poate face cash sau cu cardul.

Dorești mai multe detalii?

Adresează-ne întrebarea utilizând formularul de contact.